werkwijze


 HONDENUITLAATSERVICE  STRUUNDERS

  

Groepswandelingen en individuele wandelingen  regio Dwingeloo, Diever,  e.o.

 

06-23916021 

- Het eerste contact

- Kennismakingsgesprek 

- Proefwandeling 

- Met de groep mee of

- Individueel

Het eerste contact


In de meeste gevallen zal het eerste contact een telefoongesprek of een whatsapp bericht zijn. U heeft misschien al wat informatie verzameld en alvast wat rond gekeken op deze website. Meer informatie kan verder ook tijdens ditt eerste contact uitgewisseld worden. Als blijkt dat het voor ons beiden past kan meteen een afspraak gemaakt worden voor een kennismakingsgeprek.

Met de groep mee


Het is voor de meeste honden een feest om met soortgenoten een uurtje lekker rond te struinen in bos en veld. Groot of klein maakt niet geen verschil. De maatstaf is dat iedereen het leuk heeft. Ik werk in landelijk gebied. Gelukkig zijn er hier nog genoeg mogelijkheden waar je een groepje honden los mag en kan laten meelopen. Door te werken met groepen van maximaal 6 á 7 honden blijft ook de tijd van ophalen en thuisbrengen beperkt. In principe loopt uw hond dus los mee, tenzij anders is afgesproken. Inclusief het uit- en inladen zijn we met de groep een uur op pad (effectieve wandeltijd = +- 55 min). Groepswandeling zijn in de ochtend tussen 11 en 12 uur ongeveer. In het uur daarvoor en daarna wordt iedereen opgehaald respectievelijk thuis gebracht.

Kennismakingsgesprek


Voor een kennismakingsgesprek kom ik bij u thuis op bezoek. Op die manier is de eerste ontmoeting met uw hond thuis waar ik hem/haar ook later zal ophalen. We bespreken de uitlaat mogelijkheden, welke dagen, welke tijden en maken een afspraak voor een proefwandeling. Ook maakt uw hond dan even kennis met de bus, mag hij er even in kijken en rondsnuffelen, zodat het niet meer helemaal vreemd is wanneer ik hem/haar kom ophalen. Zijn er geen belemmeringen dan vullen we tijdens dit gesprek ook meteen het intake formulier. Hiervoor is het paspoort van uw hond nodig. In de meeste gevallen zal ik een sleutel nodig zijn van uw huis. Voor overdracht van de sleutel wordt een sleutelcontract ingevuld.

Proefwandeling


Afhankelijk van hoe het kennismakingsgesprek verloopt zal de eerste wandeling van uw hond individueel, met mijn eigen hond(en) of meteen in de groep plaatsvinden.

Individuele of privé wandeling


Soms is het beter of zelfs noodzakelijk voor een hond om niet in de groep mee te gaan. Dan is er voor of na de groepswandeling mogelijkheid voor een individuele wandeling. Privéwandelingen zijn een half uur.

Struunders

hondenuitlaatservice

Anneke Tissingh

Berenderweg 30

7991 AW Dwingeloo

tel: 06-23916021

info@struunders.nl

kvk: 63365820